Get Adobe Flash player

Ko smo mi? Upoznajte se sa tradicijom i kvalitetom ZEDER servisa.

Zeder servis je porodična firma sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa sigurnosnim auto sistemima. Zvanično sa radam smo počeli 2004. godine i od tad na tržištu uspješno poslujemo prvenstveno zahvaljujući kvalitetu usluge i povjerenju naših mnogobrojnih klijenata.
Naša osnovna djelatnost je ugradnja auto sigurnosnog sistema ZEDER, koji je postao prepoznatljiv brend i garant bezbjednosti Vašeg vozila.

Tokom prethodnih godina ostvarili smo velike uspjehe, te dokazali kvalitet i pouzdanost na tržištu. Upravo je to osnovni znak prepoznatljivosti ZEDER sistema.

Adekvatnim i stalnim stručnim usavršavanjem, kao i praćenjem aktuelnosti iz svijeta bezbjednosti automobilizma, našu uslugu i rad doveli smo do kvaliteta koji će ispuniti želje i najzahtjevnijih klijenata.

Brojne reference i broj korisnika ZEDER sistema, dovoljno Vam govori o kvalitetu i pouzdanosti po kom smo prepoznatljivi. Ukoliko i Vi težite kvalitetu i profesijonalnu uslugu na pravom ste mjestu. Vaše ukazano povjerenje je garancija našeg dugogodišnjeg uspjeha.

Posjetite nas i uvjerite se zašto smo apsolutni broj 1. Očekujemo Vas!